Milena Marović

UTISCI KLIJENATA

kornelija

Kornelija Andrijevic Kozomara

Draga Milena Marovic🥰
Hvala ti od srca na fantastičnom iskustvu ovog programa. Tvoje posvećeno vođstvo, jasne instrukcije i energija drugih učesnica su za mene bili ogromna podrška i snaga da prođem kroz procese koji nisu uvijek bili laki🙏
Tvoj program mi je donio veće razumijevanje i prihvatanje mojih odnosa sa ključnim osobama mog života, a i sa samom sobom.
Tvoja otvorenost i tvoja odlučna podrška uvijek kroz topao osmijeh su meni ulijevali povjerenje i davali snagu da potpuno nesvjesno otvaram svoje misli i svoje srce. Dok sam se tako osjecala i radila sve lekcije kao pravi štreber promjene su se dešavale prirodno i duboko.
Sretna sam zbog svoje odluke da prođem ovaj program i danas imam jasnoću i prihvatanje svojih odnosa, a u duši razumijevanje, radost i mir.
Hvala tebi od 💛 i svim divnim učesnicama ovog sjajnog programa 🥰
Želim vam svako dobro i ispunjen život 💫
olivera

Olivera lukić Beriša

Godinama unazad sam tražila onu dragu ” izgubljenu sebe… Tražila sam je , bivala mi je na dohvat ruke a onda je izgubila u nekoj tamnoj dubini… U pauzi između uspešne i neuspešne naporne karijere, negde usnuloj ispod besanih noći i briga za troje dece, iza strepnje jedne jedinice za roditeljima, pretrnuloj od straha za egzistenciju cele porodice, zaglavljenoj ispod ledenog brega kada se ozbiljno razbolela…Nisam ni razmišljala ko se to bori iz mene, kuda ide, samo sam osećala neke ruke spasa koje su me čupale i kotrljale dalje, do neke obale gde bih predahnula malo.I taman kada bih pomislila da sam posle 5 godina bolje i da sam se izvukla iz tog mraka, osećala sam se nekako prazno i neispunjeno, žudeći za nekim novim usponom…Poverovala sam da je izgleda to stanje koje moram da prihvatim i odživotarim dalje, kad sam nenadano ugledala jednu lepu, negovanu mladu ženu “sa stavom” i njen poziv na novu edukaciju pod nazivom “Holistički koučing Lens”. To je bila naša draga Milena Marović, kreator ovog predivnog programa 😇😇😇 Nežno ali odlučno me je povela svojim putem i otkrivala mi je i druga skrivena mesta u duši koja nisam do tada osvestila.Mesta na kojima je i sama nekada bila po prvi put, u potrazi za sobom. Na njima se nalazilo mnogo starih uspomena, tuge, neopraštanja, zameranja, puno neraspakovanih želja, stida, sputanosti i mnogo toga… Usput se na naš brodić ukrcalo još 5 predivnih, jakih, moćnih, žena i nastavile smo grupni program “Otkrij i očisti svoje podsvesne blokade i napravi transformaciju koju želiš”. Polako smo zajedno osvajale ćošak po ćošak, bojile zidove, palile lampice, kopale tunele da bih ugledala neki novi horizont na kome je stajala jedna mala izgubljena , usamljena devojčica Olja.To je ona devojčica koju sam tražila sa početka priče..Prešla je na drugu obalu i više nije sama, veruje u život a i u sebe ✊. Kao takva postala je i sama voljenija od svoga muža, dece, majke, prijatelja..Moje putovanje sa dragom Milenom nije završeno..Idemo dalje sa programom ” Kundalini reiki” jer sada ne mogu da odustanem😊svideo mi se taj pogled na novi horizont , nova poznanstva po duši povezana . Tu je moja Olja koja od tada ide uvek sa mnom.Zahvalna sam na Mileninom anđeoskom vođstvu i svakome bih šapnula da ga prihvati od srca🤗 Zahvalna sam mojim drugaricama sa kojima sam zajedno plovila ,koje su mi pokazale da je predivno i dovoljno biti ŽENA ❤
klijent 3

Evo koju reč od mene. Program “Oslobodi svoje dete senke” je fantastičan, koristan za svakog da li imali ili ne neki problem. 

Iz tog procesa ćete izaći sigurno mnogo pametniji i okrenuti se sebi 100%. Samo je bitno opustiti se i prepustiti glasu ove divne žene (Milene ), koja toliko stručnosti u sebi ima, a opet nekako toliko uprošteno i posebno. Kako koja radionica prodje energija poveže te divne žene i bude sve lepša atmosfera. 

Moja topla preporuka za grupne radionice, a i individualno ne sumnjam

Програм „Ослободи своје дете сенке” враћа нас у дјетињство на један посебан начин. Сви ми знамо, колика је моћ наше подсвијести, још нас је чика Фројд научио да је „ дијете отац човјека”, али то некако и даље остаје у зони апстрактног.Овим програмом све се мијења. То дијете у нама постаје жива особа, слике из дјетињства теку једна за другом…отварају се нови моменти нашег ума и душе. Кроз рад са Миленом видимо своје унутрашње дијете из перспективе одрасле особе. Путујући кроз вријеме,  увиђамо и осјећамо слабе и јаке стране своје личности и спајамо их у једну нову и љепшу хармонију.Посебну чар овом програму даје заједнички рад и размјена мишљења и осјећања других дама.Топла препорука свима, који теже љепоти живљења, да крену на ово занимљиво и поучно путовање са нашом драгом Миленом.
Jelena Lazic

Jelena lazić

Draga Milena uživam, uživam u svojoj autentiènosti, miru i ljubavi prema sebi.

Da bi se to postiglo trebalo je preuzeti odgovornost, ostati dosledan svojoj odluci i izabrati terapeura koji ume, zna i koji je i sam prošao taj put iskustveno jer samo takav terapeut može da nas podrži i vodi do same naše suštine da postanemo svoje. Ja sam taj put prošla, put skidanja svega lažnog, nauèenog. Unela sam puno svetlosti u sve tamne kutke mog bića. Očistila sam svoj um od korova i sve draga Milena uz tvoju podršku i maestralno voðstvo. Dobila sam mnogo alata, spoznaja. dobila sam sebe. Vratila sam sebe sebi.

Njen program je fantastièan zbog toga èto su pomaci vidljivi veoma brzo. Program je veoma efikasan u èišæenju podsvesnih blokada. Ako njih ne oèistimo možemo da sejemo šta god želimo teško će nići posejano, željeno.Tvoj program mi je sve dao. Da očistim i iščupam korov (uverenja), probijem blokade i dodjem do svoje suštine. Sada živim sebe pravu, svoju dragu Jelenu.Sada hrlim u zagrljaj ostvarenoj dragoj Jeleni.Ceo program je rezultirao stvaranjem čarolije.Draga Jelena je sada Svoja i ostvarena.

Jelena Krivokuca

LIDIJA KRIVOKUća

Andjele moj ovozemaljski ❤❤❤ . Želim da podelim sa vama, a i sa tobom upravo ovo:

  • DOGADJAJ
  • ODGOVOR
  • ISHOD

DOGADJAJ – Danas odem na razgovor za posao,

ODGOVOR – Dobijem informacije… i DAA, DOBIJEM POSAO 🙏🙏❤ 

ISHOD – Počeću da radim!!! Biću ispunjena, zadovoljna, srećna… 

HVALA TI! 🙏❤🙏 Od tvog čitanja iz Morfičkog polja, kada si mi sasula istinu u lice, toliko si me osvestila da sam postala žena od akcije – transfomracije 😉

Čuda u mom životu samo se nižu.

Volim te ❤❤❤, a volim i sebe. 😉 🙏

sa dosadasnjim radom sa tobom,puno toga je isplivalo,izreceno…pokrenula se jedna nova energija…Lidija od pre par meseci i OVA SADA vise nisu iste!!!Tvoje vodjstvo,znanje,iskustvo,alati dovode do transformacije…a to je jedina istina❤Toliko sam ti zahvalna🙏🙏🙏❤❤❤

 Hvala,hvala,hvala……🙏🙏🙏

 

Lidija

Jasna Medenica

Jasna medenica

Ja sam htela da napišem nešto što me je sinoć inspirisalo na Mileninom webinaru. Čitala sam Lidijine, Vesnine, Jelkine i od drugih dama komentare koji su me inspirisali da ovo napišem. Sinoć sam shavatila koliko smo odlučne u menjanju sebe i koliko se to osetilo sinoć. Koliko smo uznapredovale od tog 28. februara kada je počeo grupni online program Napravi korak ka sebi.Ponosna sam na celu našu grupu dama. Dodala bih da me je sinoćna meditacija odvela do ljubavi prema sebi koju do sada nikada nisam ni osetila. Moram da dodam da se moj cilj koji smo ga dobili za zadatak promenio. Sada imam novi veći cilj koji želim da postignem.

Hvala moje dame na inspiraciji i hvala ti Milena na mudrosti koju imaš i prenosiš na nas <3 <3 <3. Hvala ti na svakoj suzi koju sada mogu da pustim. Hvala ti na svakoj novoj meditaciji. Hvala ti na energiji. Hvala ti što si na mom putu i putu ovih divnih dama. Stvarno se radujem našem susretu kada sve ovo proðe, u stvari jedva čekam. Hvala što ste baš sve moje dame tu u ovom trenutku izazova. Mislim da uopšte nije sluèajno što smo baš u ovom trenutku životnom sve mi zajedno. 

Draga Milena ja sam kroz svaki tvoj program sve bliže svojoj kući. Svi alati koje sam dobila kroz individualni i grupni rad, su mi pomogli da skinem slojeve sa sebe. Najteže je suoèiti se sa samim sobom i preuzeti odgovornost za svoj život. Svaka tvoja sesija i radionica su benefit za dušu.Od onog momenta kada sam te srela ja sam Bogu ili kako god Univerzumu zahvalna što si ti baš na mom putu. Tvoja pomoć je nesebična i moj osećaj je da se ti na radionicama daješ i više nego što daš u objavi.

Hvala ti i idemo dalje <3 <3 <3. 

GORDANA STOJKoVIć

Draga Milena, Anđele ovozemaljski, Zahvalna sam Bogu što sam nakon dugog lutanja koje je trajalo punih 19 godina naišla na pravi put, put koji me je doveo u susret tebi u grupi “I u poslu i u porodici -svoja i ostvarena” gdje sam se našla kao žena koja ima mnogo toga da uradi na sebi🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Slušajući tvoj mili i nježni glas, jedne hrabre i sigurne žene, majke, supruge, koja odaje povjerenje krenuo je moj rad na sebi. Gutala sam sa oduševljenjem sve ono što si dijelila, tvoje besplatne radionice💖💖💖💖💖🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Vrlo brzo kreću Prijave za grupni onlin program “NAPRAVI KORAK KA SEBI”

Čule smo se telefonom i taj prvi razgovor je bila potvrda 💖🙏🏻ISTINE🙏🏻💖 koju sam osjetila u srcu 🍀kad je učenik spreman Učitelj se pojavi🍀.

Grupni online program 🙏🏻💖NAPRAVI KORAK KA SEBI🙏🏻💖 kreće sa radom 01.03.2020. god. a završava 26.o4.2020. god.

Tvoja prva radionica sa trakom dovela me je do obećanja sebi da ću sve učiniti da ovo malo parče života provedem u miri, radosti i ljubavi🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Svaku narednu radionicu sam sa radošću čekala da bi naučila nešto novo za mene poznato a nisam znala kako to koristiti🙏🏻.

Tvoja Upustva sam revno pratila i trudila se da postignem cjelinu da objedinim u sebi: duhovno, tjelesno, mentalno, emociinalno i energetsko.

Svaka radionica mi je donijela novi uvid, novi alat, zavoljela sam ovaj mir koji vlada u meni, svjesnost svakog trenutka, radost iščekivanja, sve mi je postalo lakše jer sam radila svjesno i sa lakoćom.Divni Anđele🙏🏻💖

Naučila si me da se ogradim od tuge, kako da podignem energiju, da se ne borim za kontrolu, shvatila sam da imam i ja svoju tamnu stranu,  napravila sam plan rada na sebi, rasporedila u tri etape, ustajanje u 5:00 da u miru odradim tibetance, meditaciju i td. 

Naučila si me da je zahvalnost sposobnost sjećanja i uvida u cjelinu i da je svjesni završetak pospremanja moga blaga u moju škrinju sjećanja i davanja zahvale onome ko mi je pomogao da ispunim tu škrinju.

Draga Milena, Anđele moj sve si me ti naučila hvala ti neizmjerno🙏🏻💖.

Draga moja i mila Milena ponizno zahvalna na svakom naučenom koraku, na svakom alatu, na svakoj smjernici, na roditeljima koji su mi život dali, njegovali, odhranili, a sve to uz dužno poštovanje onome što si me naučila.Naučila si me da budem zahvalna na svom komadiću malog plavog planeta, postala,  sam jedno sa cvijecem, drvećem, životinjama, gmizavcima, da uviđam bije sve jasnije i ljepše, da vidim u svemu ljepotu🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Želim ti od 💖 uspjeh u radu i da si ponosna na sebe na kraju svake radionice, kada ti učenici budu zahvaljivali, jer ti to zaslužuješ.

 H💖V💖A💖L💖A

Gordana Stojkovic

Jelka Marjanski

JELKA MARJANSKI

Draga Milena zahvalna sam ti od srca što si se našla na mom putu❤kao andjeo koji me je uveo u novi svet.💥Ulaskom u ovaj program,,Napravi korak ka sebi,,ja sam napravila ogroman korak u mom životu,svaki korak vodjen tvojom energijom  i alatima koje si nam dala bio je od neprocenjive vrednosti.Dala si nam azbuku i slova da naučimo da osvestimo sebe i svoj put..Ovo je početak mog novog puta❤Dok nepostanemo svesni i neshvatimo da sa sobom moramo raditi na nivou podsvesti,dubokih emocija i odnosa sa nama najbližim nećemo ići napred.Beskrajno sam ti zahvalna💖💖💖Grlim te srcem svim💖🙏💥

 

MARIJANA DJUROVIć

Zahvalnost moja je prema tebi velika.Ti od mene napravi svesnog coveka.Tehnike mi pokaza veste,da budem svesnija nema greske.Korak ka sebi pomogla si mi puno,u mom zivotu to je plemenito zrno.Milenice moja draga zahvalna sam ti do neba  sto mi pokaza zivot bez straha.Hvala tom milom glasu sto nas okupi svake nedelje i zapali u nama duhovnu vatru.Te oci mile greju sa ljubavljom i snagom ma koliko od nas udaljene bile.Reci tvoje smernice nisu bas lake,al nas vode bas tamo gde su zakopane emocije jake.Naucila si me samo postovanju,sad stane i kazem stop tako vise nemoze dalje.Odluku za program “korak ka sebe”,na toj odluci sam zahvalna mnogo tebi.Mislila sam nisam dobar zivotni djak,al ti si me ohrabrila i rekla zivot nije bas lak kad imas dosta emocija tu pa ih vuces kroz zivot u koferu.Zahvalna sam ti srcem celim,svu srecu ovog sveta od srca ti zelim.Hvala sto si bila za mene tu,zahvalna sam ti na strpljenju.Tvoja dusa dobra i cista vodila me kroz ovaj program poput lista.Hvala ti za srecu sto spoznah,bez tebe to nebi mogla.Vrtela sam se u krug,ti si rekla stani izlaz je tu.Svaka tvoja rec  na mestu je bila,znala si da nas dzarnes svaku od nas ma gde se nalazila.Hvala andjelima sto te sretoh,hvala andjelima na tebi andjele ja im rekoh.Hvala sto si bila uz mene tu volela bi da jos dugo putujem sa tobom u tom vozu zivota,kroz emocije i secanja koja nisu laka,ali uz tebe Milena ja se osecam jaka.Hvala ti hvala od srca na svemu hvala sto stvori svesnu zenu.

Nina Kumovic

NINA KUMOVIć

Draga moja Milena, evo i pismenim putem da ponovim ono što sam rekla o radionici. Na mene je ostavila dobar utisak. Koristilo mi je sve što si nam prezentovala. Posebno me je oduševila tvoja posećenost svakoj od nas. Reagovala si na svaku objavu i komentar!

Obraćam ti se jer osećam ogromnu zahvalnost što si se našla na mom putu. Uz tvoju nesebičnu pomoć sam rešila vrlo bitan segment u svom životu. Bukvalno si me naučila da sklonim nogu sa kočnice i krenem u život kakav zaslužujem. Otvorili su mi se novi vidici, vratila se želja za uspehom, oslobodila sam se blokada, pogrešnih uverenja… Sve se kreće u najboljem mogućem pravcu. Svaki dan mi je pun zahvalnosti jer krupnim korakom gazim napred. Do neba ti hvala! Radujem se i jedva čekam tvoje vebinare i nove radionice. Hvala na posvećenosti!

Srdačan pozdrav! 🙏😇🌷🥰. Želim ti puno uspeha u daljem radu! 💗🥰💕

Slavica Djuric

SLAVICA DJURIć

Velika zahvalnost draga Milena na nesebiènom davanju i vodjenju u procesu napravi korak ka sebi,sa takvom emocijom i energijom da Ja u ovom momentu nisam ona ista Slavica od kraja februara. Divna dušice toliko si uspela dotaæi moju unutrašnjost. 

Ti jesi MELEM za dušu <3 <3 <3

Zahvalila bih mojim devojkama koje su svojim iskustvima,savetima, energijom…doprinele da se oseæam podržano,da su slale impulse lepe pozitivne vibracije <3.

Divno je što sam bila deo ovako sjajne grupe na mom putu ka sebi!

Jos jednom hvala drage moje <3 <3 <3

Tamara Ivanic

Tamara ivanić

Pocecu iz pocetka.

Moji nazovimo problemi u porodici i familiji traju vec punih pet godine,od toga moj put samospoznaje traje tri godine.Shvatate da su me problemi na to i naterali, i hvala ima zbog toga.Svi ucitelji za vreme mog licnog ravoja bili su muskarci,naucila sam razne neke tehnike,sve je to super,ali nikako nisam dolazila do mira,bez obzira na sve (afirmacije,pisanje,meditacije,zvucne kupke,psihoterapije,terapije disanje, itd…) nije se desio taj famozni KLIK. Sta u stvari hocu da vam objasnim, jos pre nego sto sam usla u sam program, meni se desio KLIK.

A evo i kako.

Sa Milenom sam obavila konsultativni razgovor I TA ZENA,nasa draga Milena,koja nas sada vodi i pokusava na sve nacine da nam pomogne. Ta ZENA zasto nagovestavam ZENA, zato sto je ZENA morala da mi kaze jednu jedinu prosto prosirenu recenicu,da bi meni KlIKNULO.

Ispricacu vam.

Imala sam problem sa svekrvom i zaovom,nikako me nisu prihvatale,cini mi se da su radile sve kako bih na neki nacin nestala.Meni je to ostalo u glavi do dana danasnjeg,sve sto sam govorila bilo je,razvescu se,ne mogu vise,kao da su svi i sve protiv mene,stalno sam u grcu,nikog nemam na mojoj strani,muz ne daje nikakve znake zivota,nema ga,ne podrzava me,mislim ,,to sam samo ja tako videla….Dok meni moja Milena ne kaze ovako ” draga moja,vidi,gde god da odes,ona ce uvek biti majka tvog muza i uvek ce biti baka tvoje dece”uvek cu morati da budem povezana sa njom (svekrvom) koliko god ja bila daleko ili zelela da pobegnem. BUUUUMMMMM.

E sada sledi glavni deo,zasto ovo pisem,ovaj kurs,radionica,program,za nekoga vredi 100 evra,za nekoga 500,za mene vredi MILION,tacnije, shvatite ljubim vas,da vasa rec menja zivot ljudi. E SADA da vam objasnim kako cete da se osecate kada dozivite KLIK…Posto meni to niko nije uspeo da docara,naravno ,sada mi je potpuno jasno i zasto,ne mozete razumeti dok vam ne klikne. 🙂

Prvo,odmah se u startu dizete na visi nivo,na prirodno stanje,necete ni znati da se to desilo,bicete potpuno normalne,sta to znaci,primeticete nakon nedelju dana da nesvesno uopste niste ni uradile neku stvari ili izgovorile reci koje ste ranije non stop radile ili ponavljale,da nema nikakvog osecaja tuge,nervoze,cak sta vise puni ste ljubavi,ali neeee ,ne one kontrolisane ljubavi,nema kontrole,vezbanja afirmacija,silnih meditacija…neeee,mir se u vama prirodno nalazi,vi ste na onom nivou duse koje je Milena pominjala ,da moramo doci do nivoa duse ,jer dusa trenutno obitava u toj nasoj divoti,do koje mi nemamo pojma kako, ali treba da stignemo.Tu se nalazite. Toliko sam siiiilno zelela da mi se glas stisa,da mi se karakter umiri,jer vi posle toliko vremena provedenih u nervozi i nezadovoljstvu pocinjete da mislite da je to vas karakter, da ste to vi,vase prirodno stanje,tako vas i drugi vide,pa kako bi drugacije,tako si se predstavio i sebi i drugima,,,i to se desilo,STISALA SAM SE,UMIRILA SAM SEE,PLACE MI SE OD UZBUDJENJA,toliko bih vam toga rekla,ne znam kako se desilo,potpuno prirodno,ustvari nije ni bitno kako,bitno je da vam treba samo jednrec,koja ce vam biti okidac vaseg unutrasnjeg stanja,da vama neko kaze recenicu koja ce vas samo nauciti kao sto je i mene Milena da PRIHVATIM,samo da Prihvatim i zivot tece beeeez ikakvih problema.Naravno,svima je nama poznato to prihvatanje situacije,ali meni se to stvarno prihvatanje desilo posle 5 godina. Rodbinski odnosi su tako precenjeni,pa ako nesto ne ide,pa ne mora da ide.Sve su programi,pa sve sam i ja to znala,znala sam boze da su sve programi,ali ja to uopste nisam skontala na taj nacin,dok mi Milena  nije rekla.Meni covek sa prane (energoterapeut) kaze ,pa ti ces godinama morati da radis besplatno,da bi to kasnije mogla da naplatis,i ja mu verujem,pa kako on je jedan od ucitelja,i Milenica kaze ,ej pa to su njegovi programi,ko to kaze da ti neces nesto od toga zaraditi bas sad…mislim …. verujem da me razumete.

Evo kako spontano primetite stvari.U jednom momentu za ruckom,bez razloga , pitam muza ” jeli,jel si ti primetio da ja vise ne pominjem razvod,ne vristim ,ne vilenim i to” kaze on meni covek “pa ja sam primetio,al mi bilo glupo da te pitam,jeli a neces vise da se razvedes”. Moje starije dete od 5 godina mi kaze da ih nekako vise ljubim, nego sto se dernajm,vise se ne dernjam ,tako on kaze.Ne znam da li me razumete,mi sada imamo zadatke koje nam Milena zadaje,ne bi li nekako stigli do sustine,a jos nesto da vam kazem, ja sam stigla i do svih,od detinstva pa do danas osvescenih strahova ,i sve sto se je desilo je koren u strahu od smrti (vrlo bitna stvar)pa sve do moje najvece zelje ,do otkrivanja onoga cime zelim da se bavim u zivotu,sta me najezi,sta mi podigne uzbudjenje samo kad o tome pricam (nemate pojma da ja nisam do pre 3 nedelje znala fakticki ko sam i za sta uopste sluzim na ovoj zemlji),osim da budem najbolja majka ,kao i sve majke ovog sveta .

Znate sta,imam revolucionarnu ideju za biznis,i cim napravim prototip svog projekta ,javicu se.

Milena je zena iz naroda,zena koja ume da voli najneznije moguce,koja prica iz iskustva i sa vama razgovara kao sa rodjenom sestrom,sa naaaaj iskrenijom zeljom da pomogne. I eto ni jedan muskarac nije izgovorio pravu rec,do samo jedne zene.

Pisala bih vam do sutra,jer mi se ovo prvi put u zivotu desilo,samo zelim da znate ,nista se revulucionarno nece desiti kada se probudite,samo cete u nekom trenutku primetiti da vise nista nije isto kao pre,jer kunem vam se zivotom,istina je ono sto kazu ,kada se jednom probudite,vise nema nazad.

Sto bi rekla Pipi duga carapa ” NIKAD OVO NISAM RADILA,SIGURNO MOGU”

PUNO VAS LJUBIM,HVALA VAM STO STE DEO MOJE PRICE.

Jelena Milekic

Jelena Milekić

Žene drage, majke, supruge, ćerke, sestre, sve imamo svoje uloge u životu, ako ste se negde pogubili, ne znate gde i kako krenuti, rastrzane ste, nemate cilj u životu, ne znate kako doneti odluku, ne osećate se prisutnom, životarite život, a ne živite, puštate ga da prolazi pored vas… Ako želite da vam bude bolje, da živite svesno život punim plućima. Milena je prava osoba koja vas može voditi na putu do promene. Pričam iz ličnog iskustva rada na sebi, zahvaljujući Mileni živim svesno, kontelišem svoje misli, imam cilj u životu, pratim svoje osećaje, probleme rešavam u hodu bez stresa. Bolja sam majka svojoj deci i supruga svom mužu…Hvala draga Milena❤❤❤