Milena MarovićO meni

O meni 1

Moja priča

Šapnucu Tebi jer ti si kao i ja.
Šapnucu Tebi u poverenju, jer te reči koje se šapnu da “niko ne čuje” imaju najveći značaj.
One ostavljaju trag i uglavnom dotaknu bol.
Šapnuću Tebi jer možda su tebe kao i mene učili
– da ćutiš
– da slušaš
– da žena mora
– da žena to zna
– da treba
– da nije lepo jer “oni” će čuti
– i oni će reći
Možda su i tebe naučili da budeš dobra svima ali ne sebi.
Nisu mogli naučiti ono što ni oni nisu znali.
Nisu znali da se praznina ne puni sa spolja.
Ja to sada znam. Zašto znam?
Pa znam jer sam bila tu gde si sada ti.

O meni

Zovem se Milena Marović. Rodjena sam 02.05.1976.
Ponosna sam majka jednog divnog dečaka i jedne divne devojčice. Supruga sam, ćerka i jedna sasvim obična žena sa svim svojim životnim ulogama koje verovatno igraš i ti.
Da li si srećna? Da li si ispunjena, zadovoljna? Ja nisam bila. U jednom trenutku svoga života iako sam imala dosta toga nisam se osećala zadovoljno. Bila sam malaksala, iscrpljena, nezadovoljna i bez životne energije. Jutra su bila teška, dani dugački, a noći beskrajne. Trajalo je to i pretilo da će da potraje još duže.Uticalo je na zdravlje i pretilo da će da naruši i odnose. Nisam želela da budem takva mama. Znala sam šta imam. Tada nisam znala šta nemam. Nisam imala sebe. Nisam znala da u mom životu ja postojim. Nisam tada znala da sam postala jedna socijalna ličnost koja je odgovarala zahtevima okoline trudeći se da zadovolji druge istovremeno zaviseći od njih. Nisam znala da život bez autentičnosti razara i stvara osećaj praznine. 

 

O meni uspravna

Za Tebe

Sada sve to znam, a mogu i da ti pomognem da saznaš i ti. 
Mogu da ti pomognem svojim znanjem i iskustvom da napraviš promenu i postaneš srećna, zadovoljna, svoja i ostvarena žena. Predivan primer svojoj deci. Ja jesam. Odluči i ti jer vredi. Seti se “ko nije za sebe nije ni za druge”.

Nije sebično jer “čovek ne može da da ono što nema”. Ako vi nemate sebe onda oni koje vi volite neće imati vas.
Poverujte mi! Moguće je! Ja sam poverovala njima, mojim divnim učiteljima koji su se pojavili na mom putu kada sam potražila spas. Odlučila sam, naučila, primenila, transformisala i to od sada iz srca širim dalje. 
Posebno bih izdvojila obuke programa LENS i moju dragu Sonju Simonovsku koja je svoje znanje nesebično na mene prenela i čiji sam asistent.
Moji individualni i grupni programi su kombinacija specijalnih metoda i alata koje sam kroz deceniju rada na sebi naučila i primenila, a dalo je željeni rezultat. 
Svoju najveću ličnu transformaciju postigla sam kroz čišćenje podsvesnih blokada i oslobadjanje potisnutih emocija što je i sada u mom radu sa ženama specijalnost.
Holistički pristup, tehnike za korišćenje Morfičkog polja i energetski rad uticale su da proširim i još više razvijem svoje lične sposobnosti da kod klijenta veoma 
brzo dodjemo do uzroka problema, rešenja i željene transformacije. Ja sada živim svoju svrhu i od srca želim da je živiš i ti.

Više o mom radu možete videti na fb stranici Vesela Domacica – Svoja i ostvarena i u zatvorenoj fb grupi.