Milena Marović

Kundalini Reiki

Kundalini Reiki

Kundalini Reiki je jedan od najpopularnijih i najjedenostavnijih Reiki stilova i metoda lične transformacije i unapredjenje psihofizičkog stanja, a istovremeno je veoma moćan.

Može ga naučiti i praktikovati svako. Nema simbola i zahtevnih procedura. Ovo je jedna od retkih tehnika koja omogućava otvaranje kanala Univerzalne i energije Zemlje u isto vreme. Kundalini Reiki je kreirao Ole Gabrielsen, majstor meditacije i učitelj koji se energetskim tehnikama bavi preko 20 godina. Kontinuirana primena Kundalini Reikija na bezbedan i nežan način dovodi do budjenja naše Kundalini energije. Otvara naš centralni kanal, širi mrežu manjih energetskih kanala te pročišćava i energizuje čakre, organe i tkiva,  osnažuje i budi ljudsku svest i telo. Dolazi do energizacije i revitalizacije tela, jaèanja imuniteta, smanjenja bola i ublažavanje upalnih procesa, porasta kreativnosti. Kundalini Reikijem možemo isceljvati traumu roðenja, traume, prošle živote, DNK, karmièke veze, situacije, crte karaktera, harmonizovati odnose i situacije, čistiti prostor…

Kundalini Reiki se poduèava kroz 3 inicijacije (stepena usklaðivanja).

Kundalini Reiki inicijacija u prvi stepen jednaka je po snazi svim stepenima Usui Reikija

  1. stepen – učite samosiceljivanje, rad sa drugima (i u fizičkom prisustvu i na daljinu), čišćenje prostora, isceljivanje situacija, karmičkih veza, ličnih osobina.
  2.  stepen – dodatno se pročišćavaju centralni kanal i čakre, dobijate Kundalini reiki meditaciju koja lagano budi Kundalini
  3. stepen –  donosi završetak procesa i nove Reiki tehnike:  Dijamantski Reiki, DNK Reiki, Kristalni Reiki, Reiki trauma roðenja, Balans, Reiki lokacije i Reiki Prošli život. Sve njih dobijate trećom inicijacijom. Postajete Majstor/Učitelj Kundalini Reikija. Možete inicirati i podučavati druge.

U ovu, novu verziju Kundalini reikija su uključeni i tzv. boosteri, za koje su se u prethodnim verzijama radile posebne inicijacije. Takoðe ova verzija omoguæava da  uradite više inicijacija u jednom danu. Nakon inicijacije dobijate sertifikat, uputstvo za rad, liniju po kojoj je Kundalini došao od osnivača sistema do Vas.

Obuka i inicijacije, kao i tretmani mogu se raditi i na daljinu.

Radi se u sklopu Holističkog koučinga i u okviru mojih grupnih programa.