Milena MarovićGRUPNI ONLINE PROGRAMI

Napravi korak ka sebi 2

Napravi korak ka sebi

grupni online program

Grupni online program NAPRAVI KORAK KA SEBI je namenjen svima koji 

 • osećaju nemir i nezadovoljstvo
 • previše sebe daju drugima
 • žive zavisničke I loše odnose
 • deluju u svakodnevnici iz uloge žrtve
 • imaju osećaj da u sopstvenom životu nepostoje
 • toliko čitaju i rade na sebi, a ne dešava im se promena
 • su rastrzani izmeðu posla i porodice
 • drugima ne mogu reći ne a sebi da
 • nemaju kontakt sa sobom
 • nisu svesni sebe
 • imaju nizak nivo samopouzdanja
 • žele promenu a ne znaju kako je napraviti
 • žuljaju sopstveni izbori
 • peku neotvorene rane ispod sopstvene kože
 • ne znaju da li odluke donose iz ljubavi ili iz straha…
Svi odgovori su u nama, otvorite im put! Promena se ne može ostvariti ako se ne zna šta je potrebno promeniti i ako se ne zna na koji način to uraditi. Stajati u mestu, a želeti promenu je iluzija i gubljenje naša tri najvažnija resursaenergije, vremena i novca.
 
Ovaj program Vam nudi rešenje da suptilno kroz devet nedelja, kroz vaše iskustvo,
 osetite promenu i napravite transformaciju na svim nivoima: duhovnom, telesnom, mentalnom,
 emotivnom i energetskom. To je holistički pristup mog načina rada u radu sa klijentima.
 Učila sam od najboljih, asistent sam Sonje Simonovske  na meðunarodnim obukama i
sada to iz srca, živeći svoju svrhu prenosim dalje.
 
 
Nakon decenije rada na sebi i svoje lične transformacije i tri godine rada sa klijentkinjama kroz individualne koučing sesije odlučila sam da svoje znanje i iskustvo delim sa vama na jasan, precizan i strukturiran način koji donosi rezultate. Ovo je za Vas odlično rešenje jer vam pruža aktivan rad uz moju podršku, a nemate dodatne troškove odlaska od kuće.
 
Osim naučenog znanja i iskustva u radu sa drugima od srca ću sa vama podeliti i svo svoje lièno iskustvo. Tokom desetogodišnjeg rada na sebi nailazila sam na razne prepreke i lutanja. Većina nas dosta vremena utroši na skupljanje raznoraznog znanja i ne zna kako i na koji način sve to da primeni.
 
Grupni online program NAPRAVI KORAK KA SEBI uvodi vas u iskustvo i daje vam jasne, konkretne smernice i alate kako da napravite željenu promenu, osetite zadovoljstvo, ljubav prema sebi i povećate svoje samopouzdanje što se ogleda povećanjem kvaliteta svih segmenata vašeg života. U ovom programu Vi prolazite suptilno kroz lični proces, lično iskustvo i upoznajete, 
prihvatate i oslobaðate najvažniju osobu u svom životu… Vi dolazite do sebe i uspostavljate odnos sa sobom što je od ogromnog značaja za Vaš život, jer od tog dubokog, intimnog odnosa zavise Vam i svi drugi odnosi, a odnosi su najvažniji segment našeg života.
Kako je spolja tako je i unutra. Da li Vam se to sviđa? 
 
Sve informacije o programu, ceni i da li je program za Vas dobićete na besplatnoj konsultaciji.
Konsultacije možete  zakazati na mailmilena.marovic1111@gmail.com ili klikom na link: http://bit.ly/PostaniSvojaiostvarena
 
Grupni online program NAPRAVI KORAK KA SEBI  počinje 21.03.2021. i traje devet nedelja.
 
Rad se odvija u ekskluzivnoj zatvorenoj fb grupi. Radionice su svake nedelje sa poèetkom u 20h i traju do 90 minuta zbog naše lične interakcije. Svaka radionica se sastoji od predavanja, aktivne vežbe i voðene meditacije ili vizualizacije koje će Vam pomoći u ovom procesu rada na sebi, u procesu pravljenja koraka ka sebi. U toku programa uključena su i tri energetska 
tretmana kako bi i energetski podržali lični proces transformacije. Od mene u grupi tokom nedelje, izmeðu radionica, dobićete motivaciju i podršku u vidu pitanja, zadataka i smernica koje vas vode do vaše dubine kroz vaš lièni proces u kome vi osetite vaš rast i transformaciju. 
 
Zato drage, divne dame ne razmišljajte i već sada prijavite seNAPRAVITE KORAK KA SEBI!
Dozvolite sebi da spoznate način kako da osetite radost, samopouzdanje i zadovoljstvo.
Dozvolite sebi da doprete do vaše duše, upoznate i prihvatite ženu u Vama i date joj radost i svetlo da se smeje i peva, a ne da vrišti u sopstvenoj tami. 
Dozvolite sebi da osetite ljubav prema sebi i ne budete više statista u sopstvenom životu!
 
Više o meni, mom načinu rada kao i utiscima žena koje su prošle kroz moje programe možete videti u zatvorenoj fb grupi: https://www.facebook.com/groups/281895349347513 ili na mojoj fb stranici https://www.facebook.com/svojaiostvarena
 
Ja vas s’ radošću èekam da pravimo zajedničke korake
Milena Marović 
MFP Coach
Praktičar Kvantne Transformacije
Holistički Cocach LENS
Kundalini Reiki Majstor

PREUZMI BESPLATAN E-BOOK

Oslobodi sebe

grupni online program

Grupni online program OSLOBODI SEBE je namenjen svima koji žele osloboditi sebe, otkriti i izraziti svoje potisnute emocije koje su velika prepreka da živimo željeno osloboðeni prošlosti. Naš život se ogleda kroz naše emotivne reakcije koje nisu prijatne za nas, naše najbliže i našu okolinu. 

Emocije koje smo doživeli, a nismo ih želeli priznati zovu se potisnute emocije.Ako ih nismo priznali i izrazili onda kada smo ih doživeli, one ostaju u nama kao bol koju zadržavamo u sebi i naše telo ga pamti. Osećamo se napeto, stegnuto i prisutan je nemir. Od ranog detinjstva, nenaučeni da izrazimo svoja osećanja, mi tokom života potisnemo mnogo emocija koje prerastu u podsvesne blokade. One se ogledaju kroz nesanicu, manjak samopouzdanja i samopoštovanja, osećaj nezadovoljstva, nedefinisane uznemirenosti u vidu anksioznosti, depresivna raspoloženja, pada imuniteta i uzroka mnogih bolesti.

One su žive u nama i otežavaju nam svakodnevnicu. Isceljujuæje je uæi u tamu naših unutrašnjih potisnutih osećanja. Jedan od naèina koji veoma pomaže je razgovor sa našim unutrašnjim detetom. Na taj naèin možemo doæi u kontakt sa našim starim bolom i pustiti ga da izaðe. Bol je usaðen u našem emotivnom telu. Kada smo povreðeni mi smo zatvoreni, nismo dobili ljubav i nismo podržani. Kada se oslobodimo tereta prošlosti mi se više povezujemo i prisutnije smo u ovde i sada. Najvažnije je dozvoliti UD da se izrazi kako se oseća i na taj način doðe do radosti. Da bi se došlo do radosti poželjno je da se rade stvari koje volimo jer to naše dete čini srećnim. Tu je energija.

Kada ne slušamo sebe i nemamo jasne granice prema spolja upadamo u žrtvu tiranije – TREBA- i tu dolazi do ljutnje, potiskivanja i unutrašnjeg konflikta. Rešenje nije ignorisati ove simptome praveæi se da se u našem telu ništa ne dešava. 

 Na online programu Oslobodi sebe ću vas iskustveno provesti kroz lični proces da osvestite vaše potisnute emocije i pokazati vam način i alat kako da ih prihvatite i izrazite. Kada izbacite potisnute emocije vašim telom æe teæi druga energija koja otvara vrata da radost, sreća i obilje uðe u Vaš život.

Na programu ćemo raditi oslobaðajuće tehnike emocionalnog čišćenja i duboki proces povezivanja sa našim unutrašnjim detetom. Program se sastoji od pet iskustvenih radionica koje će se održati online, preko aplikacije Zoom u trajanju od 90 minuta.

 U sklopu programa od mene dobijate i tri energetska tretmana Kundalini Reikija i podršku i odgovore na pitanja u okviru grupe, tokom celog programa. Rad se odvija u zatvorenoj fb grupi samo za učesnike programa. Pored mog voðstva i podrške, na ovaj način dobijate podršku i drugih divnih žena koje su odlučne da oslobode sebe i žive srećnije. 

Prijava za program putem mejla.

oslobodi sebe